Salutare oameni buni ( sau mai putin buni) !

Aveam un gând care ma chinuia. Vroiam sa-i demonstrez Alinei ca o parte din ceea ce face ea se poate încadra cu brio la ideea de masaj erotic. Într-un cuvânt m-a mâncat pielea.

Este o mare încercare sa ajungi cu doua femei în același timp în pat, mai ales dacă ele nu se cunosc în prealabil. De aceea, dintre fetele care oferă acest serviciu, am ales-o pe cea care a arătat pe forum ca are o mare doza de inteligenta si bun simt.

Ne-am sincronizat pana la urma și împreuna cu Alina ne-am prezentat la ușa maseuzei. Am făcut prezentările și discuțiile inițiale ușurate mult de dezinvoltura gazdei. Asta a fost partea ușoară. A urmat igienizarea și apoi nebunia.

M-au pus pe pat intre ele, după care a început un masaj ușurel pe spate cu atingeri ale zonelor încordate pentru relaxare, ceea ce s-a și întâmplat. Bineînțeles, ca Alina urmarea cu mare atenție totul si eu ma jucam cât puteam cu ea, atât cât puteam ajunge din acea poziție.

A urmat trecerea ușoară la partea erotica cu atingeri ale zonelor sensibile, fără a uita niciuna dintre ele. Eram răsfățat cu mâinile, corpul și gura maseuzei. Apoi a urmat partea practica pentru Alina, care m-a delectat cu atingerile ei sub atenta îndrumare a “profesoarei”. Adica eram răsfățat la 4 mâini, 2 corpuri, ……. . Nebunia a continuat după ce am fost lăsat sa ma întorc și am putut sa-mi folosesc și eu mâinile și restul corpului ca sa primesc și mai multa plăcere.

Nu mai știu exact cum au decurs ostilitățile, pentru ca la un moment dat eram pe pat cu amândouă doamnele peste mine, apoi Alina a fost cea cea care a suportat “tortura” erotica și bineînțeles ca am încercat sa-i ofer și profesoarei o parte din plăcerea pe care ea ne-a oferit-o noua. Mâinile și corpurile s-au împletit atât de haotic și de plăcut, încât nu mai știu cine pe cine și cum s-a întâmplat. Sigur este ca la sfârșit eram transpirați și epuizați toți trei.

Pentru mine a fost o experiența de vis, pe care nu o credeam posibila. Ceea ce mi-am dorit a fost depășit de realitate cu mult mai mult.

Sunt convins ca Alina a înțeles, dacă era necesar, ca masajul erotic e foarte la îndemâna ei și ca-l poate include în cu brio in serviciile ei. Sper doar sa găsească bărbați care sa aprecieze ceea ce oferă ea, altfel va fi doar pierderea lor. Eu ma voi bucura de nebunia ei frumoasa atât timp cât voi putea.

Impresiile de mai sus au fost impartasite de Andrei.

Atingeri fierbinti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Conținut protejat!