Iar următoarele două ore* le-am petrecut în pat. * – timp dilatat, în realitate habar nu am cât a fost, știu că bărbații se supraestimează, dar acum chiar nu e cazul – efectiv cred că așa au decurs lucrurile și spre atâta ne-am întins – am terminat și playlistul muzical — oops. Ce aș putea scrie aici,… e prea mult în cazul de față… în plus, oarecum am pierdut anumite noțiuni temporale și spațiale, pierderi care nu prea mi se întâmplă, dar așa e natura companiei Alinei.

După dușul meu, a urmat dușul ei. O așteptam pe pat. Înfricoșat. Pulsul o luase razna, mă simțeam ca la kilometrul 20 a unui semimaraton, lipsit de vlagă să procesez realitatea din jurul meu, dar știind că totul avea să fie grozav. I-am spus să mă surprindă, când m-a întrebat variantele de culori și oh – cum a ghicit ea varianta potrivită – oare femeia aceasta enigmatică mă cunoștea deja prea bine?

Ne-am sărutat în cel mai adevărat sens al cuvântului, îmbrățișat, masat, mângâiat. Ne-am gustat de spre sfârșit eram înfășurați în șervețele la câtă umiditate am făcut în pat (ar fi trebuit un dezumidificator :P)

M-a percheziționatcu limba sa peste tot, din cap până-n picioare, la propriu, dar și la figurat, respectându-mi dorințele stabilite încă de la început cu ea. M-a gâdilat. S-a amuzat. Nu credea posibil ce se întâmpla. Râdea. Și eu îi zâmbeam.

Urechile mele. Călcâiele mele. Limba ei, peste mine. Le simt și acum. LE VREAU ÎNAPOI – ACUM! AICI! AIEVEA!

Am fost pe ea, sub ea, în ea, oriunde. La fel și ea, cu mine.

Am fost în mintea ei. Și ea într-a mea.

Ochii au continuat să se absoarbă și în pat… după cele două ore de mai devreme. Conexiunea ochilor a fost laitmotivul primei noastre întâlniri.

Ochii ei. Buzele mele. Buzele ei. Ochii mei. Respirație sacadată. Respirație neuniformă. Chiar și în momentele în care corpurile nu se mai mișcau, ci doar ochii se priveau. Ori e Oscar, ori dedicarea și implicarea ei sunt top notch. Eu cred că a fost a doua variantă, fiindcă am fost acolo. Cred că selecția pe care o face în cel mai pragmatic mod, înainte, se poate observa aici prin dăruire. Posibil uneori să greșească selecția și în cele din urmă să nu ajungă la dăruirea ulterioară, dar nu a fost în cazul nostru.

Impresiile de mai sus au fost impartasite de Serpico.

First date (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Conținut protejat!