Noapte toridă de vară…

Pe cearșaful alb, șifonat de atâtea frământări, trupul îmi arde de dorință. Chemări nerostite și doruri ascunse îmi străbat gândurile. O neliniște plină de poftă a pus stăpânire pe trupul meu, iar somnul se lasă așteptat. Carnea îmi e înfiorată de dorințe, de pofte, de nevoia covârșitoare a unui trup de femeie…de trupul ei.

Închid ochii și gândul mi se îndreaptă din nou spre ea. Suspendat la marginea realității, între vis și real, îi chem imaginea. Mă abandonez plăcerii voluptoase a visului-imaginație, a visului-ispită, mă abandonez plăcerii de a fi cu ea în vis. Și ca întotdeauna, vine…vine din cețurile visului și din tainele sufletului meu. Frumoasă ca visul, delicată ca florile firave cu parfum suav ale primăverii timpurii, cu părul negru încadrându-i chipul angelic, cu pasul ușor și gesturi elegante și distinse…feminină până în cele mai mici amănunte.

E ea. E visul sufletului și ispita trupului. Mă apropii de ea, ii cuprind chipul frumos cu palmele și mă cufund în adâncul misterios al ochilor ei, in oglinda sufletului ei. O vrajă irezistibilă pune stăpânire pe mine, buzele însetate o caută în timp ce ochii ei mă hipnotizează. Buzele se apropie și se regăsesc, unindu-se într-un sărut ce sparge barierele firii, cutremurându-ne ființa. Ochii se tulbură de intensitatea momentului, a regăsirii și descătușării. Tot universul e concentrat în acel sărut unic. Buzele moi și voluptoase îmi inundă trupul cu dulceața dorinței.

O cuprind cu brațele și o trag spre mine, lipind-o de trupul meu, in timp ce buzele se sărută tot mai pătimaș. O simt caldă în brațele mele, carnea ei are o moliciune atât de ispititoare, formele-i mă înnebunesc. Mâinile mele o dezbracă, se strecoară pe pielea fină și catifelată, îi frământă trupul simțindu-i dorința. Și buzele mele coboară pe gâtul întins, presărând sărutări pe pielea înfiorată. Sânii tresar sub sărutările fierbinți. Îi cuprind în căușul palmelor, frământându-i ușor, uimit de frumusețea lor. Buzele îmi coboară pe abdomen. Simt cum dorința îi crește. Și cobor. Cu sărutări ușoare și fierbinți, mă apropii de misterul feminității ei.

E tot mai fierbinte, trupul i se frământă de așteptare și dorință. Mă vrea acolo, să o sărut, să o ling, să o înnebunesc. Și limba mi se strecoară ușor în despicătura labiilor, trezind fiori și gemete ușoare. Mă cufund între coapsele ei, ghidat de gemetele tot mai intense. E udă, fierbinte și dulce. Și mă înnebunește. Erecția mea devine dureros de intensă. Limba mea intră tot mai adânc, buzele mângâie, mâinile frământă carnea. E o dulce beție a simțurilor, a plăcerii carnale. O simt tot mai excitată. Mâinile ei îmi apasă capul, iar trupul îi e cuprins de mici spasme.

Simt că se apropie dulcele moment al descătușării. O ling tot mai intens, tot mai adânc. Trupul i se încoardă ca un arc, respirația i se oprește pentru o clipă…și se prăbușește într-un ocean de plăcere, cu trupul cutremurat de spasme și fiori. E momentul suprem, de o intensitate dezarmantă pentru mine. Îi sorb fiecare tresărire a trupului, fiecare geamăt. E atât de frumoasă, atât de femeie în acel moment!

O cuprind în brațe, o sărut ușor, uimit de frumusețea ei mereu nouă. Un zâmbet cald mă topește, ochii se deschid, vrăjindu-mă din nou cu adâncimea lor.

Alina! Visul meu. Visul din realitate. Și realitatea din vis. Buzele ei dulci îmi șoptesc: “nimic nu este imposibil”…

Continuare 02.10.2021…

Visez.

La adăpostul nopții, subconștientul transpune în imagini și senzații dorințele și gândurile zilei. Sub pleoapele închise, străjuite de genele negre, o lume minunată se naște, o lume plină de erotism, de dorințe nespuse, de plăceri neîncercate. O lume plină de culoare, de senzualitate, o lume în care ea e regină, in care prezența ei se simte peste tot, o lume care gravitează în jurul ei. Aici o întâlnesc în fiecare noapte, aici trăiesc intens plăcerea de a o iubi așa cum vreau. Aici nimic nu este imposibil.   E ea. Femeia. In atâtea ipostaze, în atâtea fantezii…și totuși aceeași. Alina.

Elegantă și distinsă, feminină și copilăroasă, dulce și frumoasă. Irezistibilă, seducătoare de la primul gest, de la prima privire sau fluturare a genelor. Învăluită într-un parfum fin, se apropie cu mișcări feline ce emană o senzualitate palpabilă. Frumusețea și feminitatea ei mă copleșesc. Rochia neagră se mulează perfect pe formele-i ispititoare, pantofii cu tocuri înalte îi evidențiază glezna fină și piciorul lung. Părul negru se revarsă pe umerii goi, încadrând superb chipul visat, atât de drag și dorit. E ireal de frumoasă. E un vis.    

Dorința pune stăpânire pe mine. E incontrolabilă in prezența Alinei. E imperativă. Trebuie să o îmbrățișez, trebuie să o sărut, trebuie să fiu în ea. Mă apropii, mâna mea îi prinde mâna, ochii se privesc și își transmit atât de multe… dorințe, gânduri, senzații, mister și profunzimi…și regăsire. Buzele se apropie, atingându-se ușor, descoperind moliciuni pline de dulceață și voluptăți îmbătătoarea. Mâna mi se strecoară sub talia ei și o apropie. O doresc! O vreau lipită de mine, îi vreau căldura, îi vreau trupul, îi vreau sufletul, o vreau cu totul.

Hainele dispar, trupurile goale se împletesc, fierbinți, arzând de patimi. O ridic în brațe și, cu delicatețe, o așez pe pat. E mică și ușoară în brațele mele, se cuibărește la pieptul meu și îmi caută ochii cu o privire plină de dulci promisiuni. O sărut cu nesaț, strivindu-i buzele dulci și moi, iar mâinile mângâie flămânde carnea ispititoare, formele-i senzuale, trupul fierbinte de femeie în care dorința crește făcând-o să-și piardă controlul. Trec deasupra ei, trupurile se îmbrățișează pătimaș, unghiile ei se înfig ușor în spatele meu, trasând linii lungi și roșii. O simt că mă vrea în ea. Sexul meu erect, pulsând de poftă, o atinge mângâindu-i vulva fierbinte. Geme ușor, mișcându-se spre mine, cerând penetrarea.

O privesc in ochi, sorbindu-i fiecare expresie, și o pătrund încet…încet și profund. Ochii i se tulbură ușor de plăcere. Bărbăția mea intră încet în ea, amplificând plăcerea cu fiecare centimetru. Sunt absorbit într-un ocean de senzații, învăluit de plăcere fierbinte și umedă. Prima penetrare… definitorie pentru ce urmează. E primul contact, e cunoaștere profundă, e acceptare și abandon, e plăcere supremă. Intru cu totul în ea, rămân o clipă și ies încet….doar pentru a intra iar, și mai adânc, și mai în ea. Lent, savurând senzațiile care cutremură carnea înfiorată. Și iar. O simt cum mă vrea tot mai adânc, mâinile ei îmi mângâie spatele, se înfig in fesele mele și mă trag în ea. Sexul meu o umple, pulsează în vaginul ei tot mai ud, tot mai fierbinte, provocându-i fiori de plăcere. Trupurile noastre înlănțuite se contopesc. Totul devine o dulce beție a simțurilor, e dăruire, e plăcere, e extaz. Sunt eu? E ea? Nu știu și nici nu contează. Suntem noi, contopiți în cel mai intim, profund și intens act de cunoaștere. Pierduți într-un ocean de plăcere. Trăind minunea intimității totale. Cu trupurile vibrând sub intensitatea senzațiilor. Spațiul dispare, timpul se oprește, iar noi ne prăbușim în plăcerea dusă la paroxism, în cutremurătoarea descătușare a orgasmului simultan. Extaz pur. Explozie. Tremur și spasme. Sublim. Ireal.

Iar ea…mai frumoasă ca oricând. Un vis.    Alina, alină-mi dorul! Îmi e dor de o femeie pe care nu am cunoscut-o decât în vis. 

Fantezii impartasite de Luca! 🤗😘

Nimic nu este imposibil

2 thoughts on “Nimic nu este imposibil

 • September 24, 2022 at 7:01 pm
  Permalink

  Eu ma numesc Aanei Georgiana am 22 de ani și sunt din Iași lmi place de tine

  Reply
  • December 23, 2022 at 10:37 am
   Permalink

   Crezi ca intereseaza pe cineva?

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Conținut protejat!