Noapte toridă de vară…

Pe cearșaful alb, șifonat de atâtea frământări, trupul îmi arde de dorință. Chemări nerostite și doruri ascunse îmi străbat gândurile. O neliniște plină de poftă a pus stăpânire pe trupul meu, iar somnul se lasă așteptat. Carnea îmi e înfiorată de dorințe, de pofte, de nevoia covârșitoare a unui trup de femeie…de trupul ei.

Închid ochii și gândul mi se îndreaptă din nou spre ea. Suspendat la marginea realității, între vis și real, îi chem imaginea. Mă abandonez plăcerii voluptoase a visului-imaginație, a visului-ispită, mă abandonez plăcerii de a fi cu ea în vis. Și ca întotdeauna, vine…vine din cețurile visului și din tainele sufletului meu. Frumoasă ca visul, delicată ca florile firave cu parfum suav ale primăverii timpurii, cu părul negru încadrându-i chipul angelic, cu pasul ușor și gesturi elegante și distinse…feminină până în cele mai mici amănunte.

E ea. E visul sufletului și ispita trupului. Mă apropii de ea, ii cuprind chipul frumos cu palmele și mă cufund în adâncul misterios al ochilor ei, in oglinda sufletului ei. O vrajă irezistibilă pune stăpânire pe mine, buzele însetate o caută în timp ce ochii ei mă hipnotizează. Buzele se apropie și se regăsesc, unindu-se într-un sărut ce sparge barierele firii, cutremurându-ne ființa. Ochii se tulbură de intensitatea momentului, a regăsirii și descătușării. Tot universul e concentrat în acel sărut unic. Buzele moi și voluptoase îmi inundă trupul cu dulceața dorinței.

O cuprind cu brațele și o trag spre mine, lipind-o de trupul meu, in timp ce buzele se sărută tot mai pătimaș. O simt caldă în brațele mele, carnea ei are o moliciune atât de ispititoare, formele-i mă înnebunesc. Mâinile mele o dezbracă, se strecoară pe pielea fină și catifelată, îi frământă trupul simțindu-i dorința. Și buzele mele coboară pe gâtul întins, presărând sărutări pe pielea înfiorată. Sânii tresar sub sărutările fierbinți. Îi cuprind în căușul palmelor, frământându-i ușor, uimit de frumusețea lor. Buzele îmi coboară pe abdomen. Simt cum dorința îi crește. Și cobor. Cu sărutări ușoare și fierbinți, mă apropii de misterul feminității ei.

E tot mai fierbinte, trupul i se frământă de așteptare și dorință. Mă vrea acolo, să o sărut, să o ling, să o înnebunesc. Și limba mi se strecoară ușor în despicătura labiilor, trezind fiori și gemete ușoare. Mă cufund între coapsele ei, ghidat de gemetele tot mai intense. E udă, fierbinte și dulce. Și mă înnebunește. Erecția mea devine dureros de intensă. Limba mea intră tot mai adânc, buzele mângâie, mâinile frământă carnea. E o dulce beție a simțurilor, a plăcerii carnale. O simt tot mai excitată. Mâinile ei îmi apasă capul, iar trupul îi e cuprins de mici spasme.

Simt că se apropie dulcele moment al descătușării. O ling tot mai intens, tot mai adânc. Trupul i se încoardă ca un arc, respirația i se oprește pentru o clipă…și se prăbușește într-un ocean de plăcere, cu trupul cutremurat de spasme și fiori. E momentul suprem, de o intensitate dezarmantă pentru mine. Îi sorb fiecare tresărire a trupului, fiecare geamăt. E atât de frumoasă, atât de femeie în acel moment!

O cuprind în brațe, o sărut ușor, uimit de frumusețea ei mereu nouă. Un zâmbet cald mă topește, ochii se deschid, vrăjindu-mă din nou cu adâncimea lor.

Alina! Visul meu. Visul din realitate. Și realitatea din vis. Buzele ei dulci îmi șoptesc: “nimic nu este imposibil”…

Fantezie impartasita de Luca! 🤗😘

Nimic nu este imposibil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Conținut protejat!